Mind Your Food bij Radio Soest

‘Lijkt ’t je leuk om in ons radioprogramma te komen, vraagt Ans Mann*? Dan mag je een woordje doen over jezelf, en natuurlijk over Mind Your Food! Daar hoef ik niet lang over na te denken. Natuurlijk zeg ik ja! Ans interviewt bekende en minder bekende plaatsgenoten in Soest voor het programma Ontmoeting met... En nu mag ik mijn mening verkondigen over voeding. Helemaal leuk!

Als het zover is, staat Ans klaar met de fiets en rijden we samen op naar de studio. Het interview duurt een uur, en ik mag mijn eigen muziek meenemen. Zoveel inbreng heb je alleen bij plaatselijke radiozenders. Wat een luxe! Een uur lijkt heel lang, maar het vliegt voorbij. Het laatste kwartier is ingeruimd voor Mind Your Food.

Er valt natuurlijk zoveel over voeding te vertellen. Waar begin je dan? Ik kies voor mijn idee over de link tussen voeding en chronische ziekten en de invloed van de voedingsmiddelenindustrie op de waarde van voeding. Wil je daar iets van horen, dan krijg je alsnog de kans:

Mind Your Food bij Radio Soest


*Ik ken Ans al jaren. Om eerlijk te zijn, ze is een van mijn buurvrouwen. Ans was jarenlang fractievoorzitter van GroenLinks in onze gemeente Soest. Ondanks dat de jaren tellen, blijft ze onverminderd actief, onder meer voor Radio Soest. Ans is voor mij hét voorbeeld van mooi ouder worden. Geestelijk en lichamelijk gezond en actief blijven, betrokken bij de samenleving. Ans staat gewoon middenin het leven!