Nieuwe aanpak: wie durft?

Samenwerken is elkaar versterken, en dat doet Mind Your Food nu met het team van Praktijk Hoog Soestdijk in Soest. Behalve dat mijn droom met een eigen praktijkadres is uitgekomen, schuilt de meerwaarde vooral in samenwerking. En wat voor samenwerking! Per 1 februari zijn we gestart met een nieuwe aanpak: de Multidisciplinaire Aanpak of kortweg MD-aanpak.

Dat betekent de inzet van kennis en kunde van vijf verschillende disciplines bij de behandeling van uiteenlopende klachten. Multidisciplinair is bewezen effectief!

Zoals in ziekenhuizen specialisten de hoofden bij elkaar steken om een klacht van meer kanten te bekijken, zo doen wij dat nu ook vanuit Praktijk Hoog Soestdijk. De klacht vanuit verschillende invalshoeken bekijken en benaderen is een heel effectieve manier van werken, die ook wetenschappelijk getoetst is. Maatwerk dus.

De disciplines die we inzetten bij onze MD-aanpak zijn: fysiotherapie, cranio sacraal therapie, haptotherapie, acupunctuur en dus ook voedingsadvies. Een prachtig breed pakket behandelvormen om veel klachten bij kop en staart te pakken.

Voor wie is het?
MD-traject is eigenlijk bestemd voor iedereen die gelooft in een multidisciplinaire aanpak, die openstaat voor verandering van levensstijl (beweging, ontspanning, omgang met stress, voedingsstijl).
Spreken de deelnemende therapievormen je aan, dan is het MD-traject een prachtige manier om veel (vage) klachten stevig aan te pakken. Het klachtenpalet is breed: van spierklachten tot maag-darmklachten, van reumatische klachten tot allergieën, van hart- en vaatproblemen tot rugklachten, van overgewicht tot burn out.

Het team van Praktijk Hoog Soestdijk is er klaar voor! Wie durft?

Meer info: www.praktijkhoogsoestdijk.nl

Publ Soester Courant