Wat heb je nodig? (2 pers.)

Voor de pannenkoeken

  • 60 gr boekweitmeel
  • 60 gr havermeel
  • 2 eieren
  • 130 ml kokosmelk
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • snufje zeezout
  • roomboter of kokosolie om te bakken

Voor de compote

  • 150 gr blauwe bessen
  • 150 gr bramen
  • 1 banaan
  • 1 el honing (en evt. 1 el rietsuiker)

Hoe maak je het?

Beslag

  • Mix de twee meelsoorten en voeg bakpoeder en zout toe
  • Roer met een garde de melk door het beslag
  • Klop dan voorzichtig de 2 eieren door het beslag
  • Bak dan de flensjes

Compote

  • Snij de banaan in plakjes
  • Doe al het fruit in een steelpannetje
  • Voeg honing (en evt. suiker) en een beetje water toe
  • Laat op een laag pitje ca. 15 min. stoven
  • Laat iets afkoelen voor gebruik