Deze glutenvrije smulbrownies hebben maar één nadeel: je kunt er niet vanaf blijven!

Wat heb je nodig?

  • 60 gr cacaopoeder
  • 2 repen bittere chocolade
  • 60 gr havermeel (of amandelmeel)
  • 200 gr palmsuiker of fijne kristalsuiker
  • 225 gr kokosvet (olie) of roomboter
  • 4 eieren
  • 1 geraspte sinaasappelschil (bio!)
  • 150 gr ongebrande walnoten

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 175° C
  • Vet een bakblik (20 x 30 cm) in met boter en leg er bakpapier in
  • Zeef boven kom bloem en cacao
  • Voeg suiker en walnoten toe
  • Hak de chocolade in fijne stukjes
  • Voeg die bij de droge ingrediënten
  • Rasp de sinaasappelschil en voeg samen met sinaasappelaroma toe
  • Smelt de kokos en voeg deze bij de droge ingrediënten
  • Klop de eieren goed los en spatel door het beslag
  • Stort het beslag in het bakblik en zet 40 min. in de oven
  • Laat brownies iets afkoelen en zet ze daarna in de koelkast

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen