Deze lekkere glutenvrije wortelmuffins zijn makkelijk te maken en behalve als tussendoortje ook een voedzame start van de dag!

Wat heb je nodig?

  • 100 gr amandelmeel
  • 100 gr boekweitmeel
  • 1 eetlepel lijnzaadmeel
  • 50 gr kokosmeel
  • 100 gr kokosolie
  • 4 dadels
  • 100 gr rozijnen
  • 100 gr wortelpulp
  • ½ theelepel bicarbonaat
  • ½ tl zout
  • 3 eieren

Hoe maak je het? 

  • Laat de kokosolie op het vuur smelten in een pannetje.
  • Mix alle droge ingrediënten
  • Mix alle natte ingrediënten en voeg die bij de droge
  • Voeg de wortelpulp en de krenten toe en meng het tot een stevige massa
  • Vul de vormpjes en doe ze in de oven (160 C) voor 30 à 40 minuten
Note

This is a notification of some sort.