Wat heb je nodig?

Voor de salade

  • 80 gr wasabi/rucolasla
  • 1 avocado
  • handje Romaatjes
  • handje kiemgroenten (broccoli/alfalfa enz)
  • 4 lente-uitjes, in ringen
  • 4-6 radijsjes
  • 100 gr feta
  • ½ citroen

Voor de vinaigrette

  • 2 el olijfolie
  • 1 el appelazijn
  • 1 el honing
  • verse peterselie en dille
  • versgemalen peper

Hoe maak je het?

  • Snijd de avocado in smalle repen en besprenkel met citroen
  • Snijd de lente-uitjes in ringen en de radijsjes in plakjes
  • Halveer de Romaatjes
  • Doe de groene sla en de kiemgroenten in een ondiepe kom en mix met bovengenoemde ingrediënten
  • Verbrokkel de feta er met de hand overheen
  • Mix de ingrediënten van de vinaigrette en voeg toe aan de salade

Schaaltje versgebakken brood met olijfolie erbij….