Wat heb je nodig?

  • 1 struik paksoi
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 1 kleine preistengel
  • 1 bakje biologische roerbaktofoe
  • ½ tl Koriander (gedroogd)
  • 1 knoflookteen
  • stukje gember, geraspt
  • 1 el kokosolie of ghee
  • Versgemalen peper/zout
  • Handje ongezouten cashewnoten
  • 1 el ketjap of (zelfgemaakte) chilisaus (naar smaak)

Hoe maak je het?

  • Snijd de paksoi in fijne repen (houd het groene en witte deel gescheiden)
  • Snijd ui en paprika in stukjes en de prei in fijne ringen
  • Fruit de ui, paprika en knoflook in de olie en voeg de kruiden toe
  • Roerbak tot de ui glazig ziet
  • Voeg de tofoestukjes toe en meng het goed
  • Voeg de prei toe en roerbak tot het iets zachter wordt.
  • Voeg dan het witte gedeelte van de paksoi toe
  • En tenslotte het groene gedeelte van de paksoi (mag er nog als rauwkost uitzien)
  • Ketjap of chilisaus naar smaak toevoegen en de cashewnoten eroverheen strooien