Wat heb je nodig?

      • 3 ons zeewolffilet
      • 2 ons doperwtjes (diepvries
      • 4 lente-uitjes
      • 2 el milde olijfolie
      • 1 kleine knoflookteen
      • 2 el maismeel
      • 10 cm kombu
      • ca. 300 ml groentenbouillon
      • paar takjes verse dille
      • 1 el mosterd
      • versgemalen peper/zout

Hoe maak je het?

      • Laat het stukje kombu 15 min. zachtjes koken in de  groentebouillon
      • Besmeer ondertussen de visfilet met mosterd, peper en zout
      • Verwarm de olijfolie in een koekenpan en leg de visfilet hierin
      • Snij de lente-uitjes in ringetjes en knijp de knoflookteen uit in een pers
      • Voeg ze allebei bij de vis en laat zachtjes smoren
      • Trek de visfilet na ca. 10 min in grove stukken uit elkaar en bestrooi ze met maismeel
      • Voeg de groentebouillon langzaam toe (evt. met de in stukjes gesneden kombu) en roer voorzichtig om
      • Verwarm de doperwtjes in een apart pannetje, giet af en voeg ze bij de vis
      • Knip de verse dille en kleine takjes en voeg toe
      • Kijk of er nog meer bouillon bij moet om de ragout op gewenste dikte te krijgen
      • Lekker met rode quinoa (en evt. extra groenten)