Samenwerking Praktijk Hoog Soestdijk en Mind Your Food

Sinds het najaar van 2015 maakt Mind Your Food deel uit van het team van Praktijk Hoog Soestdijk.
Dit team biedt vijf behandelvormen: haptotherapie, fysiotherapie, cranio-sacraaltherapie, acupunctuur en voedingsadvies. Samen is dit onze multidisciplinaire aanpak. Met vijf professionals pakken we jouw gezondheidsklachten dus op meer fronten aan. Daarnaast is een psycholoog betrokken bij de analyse van jouw klachten.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder  en hebben een nieuwe passende naam gegeven aan onze samenwerking: Zorg op maat Soest. Op deze website vind je meer informatie over onze maatwerk-aanpak.

Multidisciplinair werken is in de eerste plaats winst voor jou. Met onze gedeelde kennis en ervaring kunnen we complexe klachten analyseren en behandelen. En dat vergroot jouw kans op herstel.

Is Zorg op maat iets voor jou?

Het Multidisciplinaire traject is bestemd voor iedereen die gelooft in een totale aanpak. Het klachtenpalet is breed: van spierklachten tot maag-darmklachten, van reumatische klachten tot allergieën. Misschien heb je moeite met het bewaken van je grenzen en sta je daardoor steeds in de stressstand. Of heb je al jaren over- of ondergewicht, of een burnout? Sta jij open voor verandering van je levensstijl? Dan is dit iets voor jou.

Onze verschillende behandelvormen vullen elkaar prachtig aan. En sommige hebben raakvlakken met elkaar. Afhankelijk van jouw klachten en hulpvraag zetten we dus één of meer disciplines in. En dat doen we in goed overleg met jou. Want uiteindelijk ben jij degene die een ‘go’ of ‘no go’ geeft aan het voorgestelde plan.

De disciplines die we kunnen inzetten zijn dus:

  • fysiotherapie
  • cranio sacraal therapie
  • haptonomie
  • acupunctuur
  • voedingsadvies
  • en een psycholoog denkt met ons mee

Wat kost het?

Het intakegesprek van de Zorg op maat aanpak kost € 85,- en omvat:
– intakegesprek van 1 uur
– analyse intake (ca. 30 min. per behandelaar)
– teambespreking en advies via mail of telefoon
– tussen- en eindevaluatie

Elke behandelend therapeut hanteert zijn eigen tarief. Kijk in je verzekeringspakket welke behandelvormen voor jou vergoed worden.


Meer info en aanmelden

Meer info vind je op Zorg op maat Soest. Je kunt ook vrijblijvend telefonisch informatie inwinnen of je aanmelden:

via 035-6010100 of per mail: info@zorgopmaatsoest.nl