Slide background

Mind Your Food

voedingsadvies & voorlichting

Ekoplaza & Mind Your Food

Gezonder eten
Ekoplaza & Mind Your Food: dat gaat over gezond eten.
Als je al jaren tobt met je gezondheid neem je ook je voeding onder de loep. At ik wel gezond genoeg? Ik ging bewuster boodschappen doen. De natuurwinkel werd een vast adresje voor mijn dagelijkse boodschappen. Ik moest een beetje mijn weg daarin vinden, zoeken met welke voedingsmiddelen ik een goede basis kon leggen voor een gezonde maaltijd. Ekoplaza werd mijn favoriete supermarkt. Ekoplaza heeft een breed assortiment verse en houdbare producten. Ik kan er echt álle boodschappen doen.

Kokkerellen bij Ekoplaza
Omdat ik dol ben op koken, vond ik het ook leuk mijn recepten te delen. Dat deed ik al online, maar hoe leuk was het toen Jan-Peter Oosterloo mij in 2016 groen licht gaf om te kokkerellen in zijn winkel. Daarmee was de basis gelegd voor een samenwerking tussen Ekoplaza en Mind Your Food. Jan Peter bestelde een kookeiland en we gingen samen op pad voor een handzame oven. Ik kreeg luxe pannen tot mijn beschikking en het nodige kookgerei. De losse elektrische kookplaat werd aangevuld met een mobiele kookplaat, en zo had ik een fantastisch keukentje om mijn gerechtjes te maken.

Vanzelfsprekend kook ik met verse of verpakte biologische producten van Ekoplaza. Die vormen een gezonde basis voor elke maaltijd of lekker tussendoortje. Ook als ik cakes, taarten of andere lekkernijen maak, doe ik dat zonder ‘kunstjes’, dus zonder belastende E-nummers die in zoveel bewerkte voeding te vinden is. Als ik in de winkel ben, kunnen alle klanten gratis komen proeven en krijgen recepten mee van wat ik heb gemaakt.
Natuurlijk kondig ik aan wanneer ik in de winkel ben. Dat doet zowel Ekoplaza als ikzelf op Facebook.

Voedingsadvies en voorlichting
Heb je vragen met betrekking tot jouw eetgewoonten, of wil je weten wat voeding voor jou kan doen? Dan kun je daarvoor ook bij mij in de winkel terecht. Maar natuurlijk kun je jouw vragen ook via de mail of telefonisch aan mij voorleggen. De drempel is heel laag, ik help je graag. Mijn gegevens vind je hier.