Datum: 15 november en 6 december, 19.30 – 21.30 u
Locatie: Vonk maakt Vuur, Vijverhof 26a, Den Dolder

Ayurveda en voeding
Alles wat je eet heeft een enorme impact op je energie, de vitaliteit van je organen, en niet in de laatste plaats op je brein.
Bij Ayurveda, de Indiase geneeskunde en levensfilosofie, ligt de nadruk op het voorkomen van ziekten, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid. Ayurveda ziet lichaam en geest als één. De Ayurveda kent drie basiskrachten (dosha’s) die alle lichaamsfuncties regelen: Vata, Pitta en Kapha. Ze bepalen de verschillende kenmerken van onze persoonlijkheid, onze voorkeuren en gewoonten, onze zwakke en sterke punten.


Tijdens deze workshop maak je kennis met de grondbeginselen van Ayurveda. Je doet een constitutietest zodat je inzicht krijgt in welk type je bent, je krijgt handvatten aangereikt voor een eetpatroon dat daarbij past en je krijgt inzicht in hoe je kunt omgaan bij onbalans van een van de drie dosha’s.

De workshop is interactief en wordt in kleine setting gegeven. De workshop staat ook in het teken van beleven: ruiken, proeven, ervaren wat voeding met je doet.
Zet al je zintuigen op scherp tijdens deze workshop!

Deelname: € 35,- incl. BTW.
Aanmelden: mindyourfood@live.nl. Geef bij aanmelden de datum van je voorkeur op!