
Categorie
Recepten > Soepen > Vegetarisch
Wat heb je nodig?
- 60 gr cacaopoeder
- 2 repen bittere chocolade
- 60 gr havermeel (of amandelmeel)
- 200 gr palmsuiker of fijne kristalsuiker
- 225 gr kokosvet (olie) of roomboter
- 4 eieren
- 1 geraspte sinaasappelschil (bio!)
- 150 gr ongebrande walnoten
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 175° C
- Vet een bakblik (20 x 30 cm) in met boter en leg er bakpapier in
- Zeef boven kom bloem en cacao
- Voeg suiker en walnoten toe
- Hak de chocolade in fijne stukjes
- Voeg die bij de droge ingrediënten
- Rasp de sinaasappelschil en voeg samen met sinaasappelaroma toe
- Smelt de kokos en voeg deze bij de droge ingrediënten
- Klop de eieren goed los en spatel door het beslag
- Stort het beslag in het bakblik en zet 40 min. in de oven
- Laat brownies iets afkoelen en zet ze daarna in de koelkast